Luksusta ja luontoa

Monille luonnossa olo tarkoittaa metsäretkeä tai vaellusta luonnossa. Samalla voidaan matkaan liittää myös hieman luksusta mutta perinteisellä retkellä se ei ole mahdollista. Tällaisia elämyksiä haetaan suurista lomakeskuksista, jotka tarjoavat kaikkea maan ja taivaan väliltä. Lomat tällaisissa kohteissa ovat usein kalliita varsinkin lomakausina ja ne voivat olla myös täysin täyteen buukattuja. Meillä on myös muita paikkoja, joissa voit niin luonnosta kuin myös saada luksusta omalle retkelle. Olemme keränneet vinkit, miten toteutat oman luksuslomasi ja nautit samalla luonnosta.

Ensimmäiseksi kannattaa ottaa suunta kohti Helsinkiä. Vaikka tämä ei ehkä tule ensimmäisenä luontoseikkailijan mieleen, kannattaa heittää pois ennakkoluulot ja lähetä matkaan. Parasta on hotellit Helsinki tarjoaakin niitä paljon matkailijoille. Luksus yöpyminen Spa hotellissa tuo luksuksen sinulle helposti ja voit nauttia lomastasi, rentoutuen ja hoidoista nauttien. Luksushotellista on helppo lähteä ulos tutustumaan luontoon, jota Helsingistä löytyy varmasti jokaiseen makuun. Voit tutustua Helsingin moniin puistoihin ja kasvitieteelliseen puutarhaan. Kaupungissa on myös paljon viheralueita, joissa voi viettää piknikkiä ja nauttia aurinkoisista päivistä. Kesäisin ulkona voi myös nauttia auringosta hiekkarannoilla ja käydä välillä pulahtamassa virkistävään mereen.

Jos haluaa lähteä metsäretkellä se onnistuu myös helposti. Julkisenliikenteen avulla pääsee helposti vaikka luonnonsuojelualueille, joita löytyy heti Helsingi kupeesta useita. Toisaalt voi suunnata myös retken saaristoon. Helsingin reittiliikenteen lautoilla pääsee pienellä hinnalla tutustumaan saariston saariin ja niiden luontoon. Jos haluaa ottaa irtioton hotellista, voi retkelle ottaa teltan mukaan ja yöpyä vaikka jossain kauniista saariston saarista. Luksusloman järjestäminen luonnon keskellä onnistuu helposti myös Etelä-Suomessa ja samalla voi halutessa vaihtaa luonnon kaupungilta löytyvään viihteeseen, kulttuuriin ja ravintoloihin, jotka tarjoavat huipputason ruokaa vierailleen.